Remmie1976 is een lekkere 36 jarige sexy milf uit West-Vlaanderen die zoekt een geil discreet sex contact.

Over mij:

Ik heb een relatie waar de klad in is gekomen. Eigenlijk leven we meer als zus en broer. Het voelt vertrouwd en dat maakt het ook weer lastig om uit elkaar te gaan. Zeker aangezien we geen van twee verliefd zijn op een ander. Om toch de intimiteit te vinden heb ik me hier ingeschreven. Ik hoop hier leuke mannen te vinden die mij de aandacht kunnen geven die ik zo mis. Uiterste discretie vereist want ik wil mijn vriend niet onnodig kwetsen!!

Remmie1976,

Een gedachte over “Remmie1976 is een lekkere 36 jarige sexy milf uit West-Vlaanderen die zoekt een geil discreet sex contact.

  1. Liefste schat, ben wat in zelfde situatie, 40j, slank lief zackt, goed uitziend,… maar de sleur zit er wat in al hou ik nog steeds zo veel van mijn vrouw, ik zou graag eens iets anders zien, doen, … hou enorm veel van voorspel, beffen, … maar wil graag ook eens andere zaken uittesten zoals anaal likken, blinddoekje, rollenspel, … Ben afkomstig uit Kortrijk en hoop mij volgende 2 weken steeds in de namiddag vrij te kunnen maken als jij dat wenst. Kan wel niet thuis ontvangen.
    Alvast vele hete XXX Bram

    Like

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: