De mooie 40 jarige milf VeraModa uit Haarlem zoekt een ondeugende spannende kerel voor discreet sex contact.

Over mij:

Leuk dat eventjes komt kijken. Wat ik hier doe? Kijken, Nieuwsgierig zijn, Iets willen ervaren om spanning in mijn leven te creeren. Ik ben getrouwd en werk als redactioneel schrijfster…. sinds kort achter het bureau, maar voorheen altijd op locatie, gedurfd en tactisch te werk, soms ook gevaarlijk, een ware adrenaline rush voor mij. Nu is dat ingezakt, speciaal voor mijn man, omdat hij met mij wil settelen… Maar ik had niet gedacht dat het zo saai zou zijn, ik mis de actie, spanning, de durf om op het randje te staan, naar beneden de afgrond in te staren en het toch nog te overleven…. Wie kan mij zoiets weer bezorgen????

Over jou:

Het liefst zou ik in contact komen met een man die bij de juiste vibe…vaker bij zou willen zijn. Ben niet het type for one night stand! Liefst vaker dan een keer. Een ondeugende maar vooral avontuurlijke kerel die risico’s durft te nemen, net zoals ik! Die weet wat hij wilt en geen domme vragen stelt die hij eigenlijk zelf ook wel had kunnen beantwoorden..

VeraModa,

13 gedachten over “De mooie 40 jarige milf VeraModa uit Haarlem zoekt een ondeugende spannende kerel voor discreet sex contact.

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: